Elias De Schrijver

Badkamerrenovatie in diverse stijlen

Uw badkamer is één van de plaatsen in uw woning waar nagenoeg iedereen van het gezin dagelijks in vertoeft. Comfort, gebruiksgemak en een mooi ogend geheel zijn onontbeerlijk voor deze belangrijke plek binnenshuis.

Volledige verbouwing van uw badkamer

Wij nemen de complete badkamerrenovatie in heel Oost-Vlaanderen voor onze rekening. We zorgen er voor dat uw oude badkamer uitgebroken wordt en daarna installeren we alle nieuwe elementen. Qua merken maken we gebruik van Grohe voor kranen, douchebakken van Ideal Standard, Villeroy & Boch, Fim’s, Van Marcke, ... Uiteraard kunt u zelf ook steeds een merk aanbrengen indien gewenst.

Nieuwbouwwoning of renovatieproject

Zowel bij een nieuwbouwwoning als bij een renovatieproject zorgen wij voor een perfect resultaat. Onze jarenlange ervaring, diverse opleidingen en uiteraard een gigantische dosis passie voor onze job resulteren steeds weer in een opmerkelijk resultaat dat beantwoord aan al uw wensen.

Contact

Interesse in één van onze diensten? Meer info gewenst in badkamerrenovatie op maat? Bel of mail ons dan! Check zeker ook onze facebookpagina voor de laatste projecten.